Django

Voor het snel opleveren van websites gebruiken wij al jaren Django, het perfecte framework voor mensen die kwaliteit en veiligheid willen.

Wat is Django?

Django is een web-framework, een grote verzameling van tools, code en methodieken voor het neerzetten van een website op een gedegen manier. Django levert een geraamte van een website aan met allerlei standaard opties die iedereen nodig heeft. Hierdoor hoeft de ontwikkelaar geen tijd te verdoen en kan hij zich storten op de unieke problemen van de klant.

 • Voorkomt veel beveilingsproblemen.
 • Veel pakketten die aanvulling bieden op het framework.
 • Django heeft versie roadmaps, testcases, veelvoorkomende werkwijzen en goede documentatie.
 • Volledig open source. Hierdoor hebben we altijd invloed op de achterliggende code.

Security staat bovenaan

We dragen security hoog in het vaandel en Django helpt ons daarbij. Django voorkomt op een systematische manier veel voorkomende beveiligingsproblemen. Neem nu SQL injecties, de nummer 1 van de OWASP top 10: deze veel-voorkomende programmeerfout wordt volledig buiten spel gezet door Django's ORM/QuerySet systeem. Het templating-systeem van Django helpt om Cross Site Scripting-problemen te voorkomen en wachtwoorden worden standaard gehasht en gesalt opgeslagen met PBKDF2. Dankzij Django slapen wij een stuk beter ‘s nachts.

 • Django heeft een uitgebreed ecosysteem

  Uitgebreid ecosysteem

  Wij vinden het zonde van onze tijd om elke keer het wiel opnieuw te moeten uitvinden. Daarom is het prettig dat Django wordt geleverd met heel veel standaard onderdelen voor het bouwen van sites. Hierdoor kunnen wij onze tijd besteden aan de unieke oplossingen voor onze klanten. Daarnaast is er een uitgebreid ecosysteem rondom Django en Python waardoor er altijd wel een pakket is die je problemen kan oplossen.

 • Django is volledig open source

  Open Source

  En als echte nerds is het prettig dat Django open source is. Als er onverwachte dingen gebeuren hebben we altijd de mogelijkheid om de motorkap te duiken om precies te achterhalen welk tandwiel roet in het eten gooit. Door onze bekwaamheid op het gebied van Python en Django is het euvel dan snel opgelost. Dit zorgt voor het verschil tussen iets een paar uur debuggen en iets een paar weken debuggen.

Django wordt gebruikt door grote namen

Wij zijn niet de enige die Django waarderen. Wat dacht je van Instagram, Disqus of Mozilla? Grote websites die draaien met behulp van Django - want ook schaalbaarheid is geen probleem met Django.

 • Instagram gebruikt Django
 • Disqus gebruikt Django
 • Mozilla gebruikt Django
Neem contact op met Marthijn de Jong

Marthijn de Jong

E-business consultant

Meer weten over Django?

Heb je vragen of wil je advies hoe jij het beste je webapplicatie kan inrichten? Ik help je graag verder.