Ons verhaal

Ontdek wie wij zijn en hoe we werken.

Door de jaren heen heeft YTEC zich ontwikkeld tot een team van toegewijde probleemoplossers. Door nauwe internationale samenwerking helpt YTEC zowel Nederlandse als internationale organisaties bij het aangaan van complexe uitdagingen.

We bouwen bij voorkeur maatwerkoplossingen aan de hand van een grondige analyse. Onze experts kijken in de diepte van de bedrijfsprocessen, met als doel het ontwerpen en bouwen van de perfecte oplossing.

De technologie van YTEC zorgt voor blijvende verbetering voor onze cliënt. Onze systemen geven u de middelen om voorop te blijven in uw branche. YTEC helpt u bedrijf vooruit en geeft u vertrouwen in de toekomst.

Wij van YTEC streven naar perfectie. Dat betekent dat onze specialisten de taak benaderen met de juiste technieken, solide code schrijven, en bruikbaarheid vooropstellen. Eerste analyseren we de uitdaging van de cliënt. We zoeken naar een gemeenschappelijke commitment aan een uitmuntende oplossing. Als we besluiten verder samen te werken, dan liggen onze bevindingen aan de basis van een plan voor het bereiken van het resultaat. Wij voeren het plan uit, met regelmatige voortgangverslagen, korte communicatielijnen, en snelle klantenservice.

Hoe we werken

1. Uitmuntende prestaties.

Wij worden uitgedaagd tot het toevoegen van waarde aan uw bedrijfsproces. Ons streven is om u en onszelf te verbazen met uitmuntende prestaties. U zult het verschil zien in uw resultaten.

2. Een aangename ervaring.

Wij meten ons succes af aan de ervaring van de klant, niet aan de hand van cijfers. Het werken met ons en onze software moet een aangename en geweldige ervaring zijn.

3. Maak het toekomstbestendig.

Software veroorzaakt veranderingen in elk aspect van de samenleving. Het is nu aan het gebeuren en dat zal alleen maar sneller en sneller gaan. De experts van YTEC werken dagelijks te midden van deze trends, en houden dezen scherp voor ogen. Zo kan ons team technologische veranderingen in uw voordeel toepassen. Zowel nu als in de toekomst.

4. Streven naar perfectie.

Als het gaat om de ontwikkeling van software, zijn we echte idealisten. In alles wat we doen stellen we de perfecte oplossing centraal. Dit ideaal van de perfecte oplossing drijft onze aandacht voor detail. Wanneer u als cliënt een softwaretoepassing van YTEC gebruikt, dan moet u dit ideaal kunnen zien en voelen.

5. Blijf vragen stellen.

Het zorgvuldig stellen van vragen is de sleutel tot een succesvol project. Wij stappen uw wereld binnen en we lezen uw gedachten. Zo geven we opnieuw vorm aan de manier waarop u naar uw bedrijf en de markt kijkt.

6. Til het naar een hoger niveau.

We gebruiken ons analytisch vermogen en onze leidende technologie om het succes van cliënten te vergroten. We denken met u mee, en bouwen aan een relatie die uw bedrijf naar een hoger prestatieniveau tilt. Dat zou bijvoorbeeld de toevoeging van een extra verkoopkanaal kunnen zijn, het optimaliseren van een werkstroom, de koppeling van databases, of het wegautomatiseren van een geheel bedrijfsproces. De grootste winst valt te behalen door het automatiseren van meerdere taken met één enkele applicatie.

Maak kennis met onze mensen

Ceesjan
Ying Hao
Kristian
Wiebe
Jan
Rowan
Karolien
Mindaugas
Timon