Victron Energy - victronenergy.com

Creëren en onderhouden van de website voor één van de leiders in autonome elektriciteit.

vic-proj-img@2x.png

De Victron Energy website is de officiele website waar gebruikers informatie kunnen vinden over Victron Energy producten.
De site heeft veel verschillende use cases voor verschillende Victron Energy producten en laat zien hoe deze kunnen worden gecombineerd.

Er is een productlijst, waarbij elk product veel informatie weergeeft, samen met kwaliteitsfoto's en downloads. Deze downloads kunnen ook gevonden worden in de Downloads sectie van de website. Deze sectie heeft verschillende types downloads, zoals
handleidingen, datasheets, brochures en whitepapers.

wtb-3d-mock@2x.png

Zoek verkopers en diensten

Door de 'Waar te koop' pagina kunnen gebruikers een lijst van verkopers in hun land vinden, samen met hun contact informatie.

De 'Waar te koop' pagina speelt een cruciale rol wanneer klanten en gebruikers zoeken naar diensten van installateurs of verkopers die gespecialiseerd zijn in verschillende markten zoals zeevaart, professionele voertuigen en meer.

Wat heeft YTEC betekend voor de Victron Energy website?

  • Een flexibel en modern CMS gebouwd om de site up-to-date te houden met nieuwe producten, product foto's en informatie.
  • 'Waar te koop' pagina geïmplementeerd die dealers, diensten en gebruikers verbind over de hele wereld.
  • Aangeleverde designs van design studio's zoals RONIN en TriMM ombouwen tot prestatie gerichte webpagina's die vlekkeloos werken op zowel desktops als op mobiele apparaten.
  • Integratie met Paligo voor gedetailleerde online handleidingen voor Victron producten.
  • Intergratie met Wordpress voor de Victron Energy blog.