VUmc - Narrowcasting

Creƫren van een communicatie platform voor het delen van nieuws en evenementen met werknemers, door narrowcasting en mobiele apps

Over het project

De afdeling AOZ bij het VU Medisch Centrum in Amsterdam wilde nieuws naar specifieke groepen personeel sturen. Het management van die afdeling vroeg YTEC Medical om dagelijkse nieuws updates te ondersteunen met een nieuwe IT oplossing.

YTEC Medical heeft een narrowcasting systeem ontwikkeld die nieuwsberichten op de TV schermen toont die over de afdeling verspreid staan. Het nieuws verschijnt ook op mobiele apparaten door een nieuws applicatie. De nieuwsberichten worden alleen aan geselecteerde groepen getoond, zoals chirurgen en verplegend personeel, en worden herhaald gedurende een ingestelde periode.

YTEC Medical heeft ook een mobiele nieuws applicatie ontwikkeld voor nieuws updates. Secretaressen kunnen aangeven welke groepen professionals een bepaalde nieuws update te zien krijgen. De afdeling AOZ gebruikt deze applicatie al meer dan een jaar. Het ondersteund soepele communicatie van nieuwsberichten.