YTEC en Django

Wij hebben een voorkeur voor Django, en wel hierom.

Wat is Django

Django is een web-framework – een grote collectie gereedschappen, code en methoden waarmee een website of web applicatie grondig kan worden aangelegd. Het levert een skelet van code, compleet met allerlei standaard opties die iedereen nodig heeft. Django komt bijvoorbeeld standaard met gebruikers authenticatie, database abstractie, test gereedschap en fout afhandeling.

Dit alles betekend dat een ontwikkelaar geen tijd hoeft te verspillen en zich kan focussen op de unieke problemen van de klant.

  • Voorkomt veel veiligheidsproblemen
  • Veel modules die het framework aanvullen
  • Django heeft versie roadmaps, testcases, veelvoorkomende werkwijzen en goede documentatie
  • Volledig open source. Hierdoor hebben we altijd invloed op de achterliggende code

Veiligheid is top prioriteit

Bij YTEC is veiligheid een groot goed en Django helpt ons daarbij. Django voorkomt systematisch veel veiligheidsrisico's. Bijvoorbeeld SQL injecties, de nummer 1 van de OWASP top 10. Deze vaak gemaakte programmeerfout word volledig voorkomen door Django's ORM/QuerySet systeem. Het template systeem van DJango helpt om Cross Site Scripting problemen te voorkomen en wachtwoorden worden standaard gehasht en gesalt opgeslagen, door PBKDF2. Django zorgt ervoor dat wij veel lekkerder kunnen slapen 's nachts.

Uitgebreid ecosysteem

Wij vinden het zonde van onze tijd om elke keer het wiel opnieuw te moeten uitvinden. Daarom is het prettig dat Django wordt geleverd met heel veel standaard onderdelen voor het bouwen van sites. Hierdoor kunnen wij onze tijd besteden aan de unieke oplossingen voor onze klanten. Daarnaast is er een uitgebreid ecosysteem rondom Django en Python waardoor er altijd wel een pakket is die je problemen kan oplossen.

Open source

Als echte nerds is het prettig dat Django open source is. Als er onverwachte dingen gebeuren hebben we altijd de mogelijkheid om de motorkap te duiken om precies te achterhalen welk tandwiel roet in het eten gooit. Door onze bekwaamheid op het gebied van Python en Django is het euvel dan snel opgelost. Dit zorgt voor het verschil tussen iets een paar uur debuggen en iets een paar weken debuggen.

Django word gebruikt door grote namen

Wij zijn niet de enige die Django kunnen waarderen. Wat dacht u van Instagram, Disqus of Mozilla? Grote websites die draaien met hulp van Django - want schaalbaarheid is ook geen probleem met Django.

Wilt u met ons werken?

U kan altijd contact met ons opnemen. In eerste instantie dienen we als gids om uw succes met informatietechnologie te ondersteunen. Vervolgens maken we hoogwaardige software die uw bedrijf helpt om te blijven presteren.

Contact